Chapter V – Weg Chaos in Aaos

‘’Aaos is ten onder gegaan. De rijken van de mensen, orcs, elven, dwergen, dracs en de goblins hebben zichzelf de dood in gewerkt.’’

‘’Anbor is ten onder gegaan door de vele burgeroorlogen en ruzies om wie het koningschap toe behoorde.’’

‘’En Nydawin was een spijtig geval… Ik vertelde jullie toch dat Reynald, de raadgever van Jorverion, werd betoverd door een sjamaan van Groxor? Nou, Reynald kreeg een demoon in zich. Het was een zeer kwaadaardige demoon en Reynald werd er ziek van in zijn hoofd… De ziel van Reynald werd steeds zwakker en zwakker en de demoon nam zijn gedachtes over. De demoon dwong Reynald Nydawin uit te moorden, hij beschikte nu over ongekende kracht. Hij slachtte heel Nydawin af, maar een maar mensen wisten te ontkomen, daarover vertel ik straks meer.’’

LEES VERDER

Chapter IV – Chaos in Aaos

“4 jaar zijn voorbij gevlogen, en dit keer 4 jaar vol met drama. Er zijn ontzettend veel ruzies ontstaan waarbij vele mensen hun eigen land hebben verlaten, of verraden. Sommigen zijn vermoord of andere zijn vermist geraakt. Er zijn ook landen verdwenen, uit elkaar gegroeid maar sommige samengevoegd. Zelfs liefde heeft deze afgelopen jaren een rol gespeeld. Voor sommige zou dit misschien gunstig klinken, voor andere misschien wel rampzalig. Weer voor andere heel indrukwekkend en voor andere onvoorstelbaar. Wat dit allemaal voor jou zou betekenen is aan jou om te beslissen. Maar voor mij? Ik vind het niet om aan te zien.”

lees verder

CHAPTER III – De Dood

“Tijden veranderen. Hoe Severoth ooit de onafhankelijke rebellen van Nydawin waren, zijn ze nu… dood? Hoe keizer Jorverion eerst altijd omringd was door zijn trouwe soldaten, zat hij hulpeloos vast in Groxor. Hoe Siclus en Azohr de wereld wouden overnemen, zijn ze nu opgesplitst. Hoe Saelan ooit in handen was van de machtigste steen ter wereld, hebben ze dit voor een gulle prijs verkocht. Iedereen is de afgelopen tijd druk bezig geweest.”

lees verder

CHAPTER II – Stenen & Draken

“Mijn steen is gevonden, haar krachten zijn ontdekt, de dimensie is geopend en de draak is gedood… en jij? Jij bent er nog. Jij hebt al het bloed dat is gevloeid overleeft. Jij hebt je sterk gehouden. In een wereld vol verraders, moordenaars, en wezens hongerig naar macht, sta jij hier nog… maar voor hoe lang?”

Lees Verder

CHAPTER I – De Openbaring

Gegroet, mijn naam is Tirentos. Je vraagt je nu waarschijnlijk af wat deze.. wereld verrader hier doet. Je mag me gerust zo noemen hoor.. ik neem het je namelijk niet kwalijk. Ik ben hier gekomen om jullie bij te praten over de Firn, of, de ijstijd, zoals jullie het noemen. Zullen we allereerst beginnen met een kopje thee? En.. welke thee zou je willen? Ik heb enorm veel smaken hoor, groene thee, kruiden thee, vruchten thee- Ik schenk wel gewoon wat in.”

Lees verder